Op zoek naar gebruikte hekwerken?

gebruikte hekwerken
Gebruikthekwerk.nl voor: Sierhekwerk, Spijlhekwerk, Gaas afrastering, Rolpoorten etc. Direct af te halen Bodemprijzen.
www.gebruikthekwerk.nl is een handelmaatschappij die gespecialiseerd is in in en verkoop van gebruikt en nieuw hekwerk. Wij kopen in, wij demonteren voor u en wij bezorgen en/of plaatsen als desgewenst. Tevens bieden wij restpartijen hekwerk aan tegen zeer concurrerende prijzen.
Hekken en Schuttingen te Koop op Tweedehands.net.
ik verkoop deze omdat wij nu op een app wonen en deze nog noo. 450, Tongeren Belgi. Tuinafsluiting met elektrische poort. Mooie hekken, ongeveer 30meter, inbegrepen elektrische poort met afstandsbediening. Tuindraad geplastificeerd lengte 25 m hoogte 120, m dikte 3mm totaal 10 rollen aan 40 eu.
Restpartijen en gebruikte hekwerken Online Hekwerken.
Restpartijen en gebruikte hekwerken. Restpartijen en gebruikte hekwerken. Er zijn 3 producten. Productnaam: A tot Z. Productnaam: van Z naar A. Referentie: Laagste eerst. Referentie: Hoogste eerst. Gebruikte en overjarige poorten. Restpartijen, nieuwe overjarige poorten en gebruikte poorten en hekwerken.
Tuinafsluiting te koop tweedehands Koopjeskrant.be.
3 antieke smeedijzeren kasteelhekkens met elk een slot en handvat afmetingen: hoogte 2m60 hoogtse pin breedte 1m10 In totaal 3 te koop, maar kunnen afzonderlijk verk. Antiek smeedijzeren kasteelhekken afmetingen hoogte 2m66 breedte 1m63 x2 zelf af te halen te Lovendegm.
Hekken Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
Misschien kan je iemand erg blij maken met die stapel brandhout die al jaren in je tuin rondslingert, want hier worden ook gratis spullen gezocht en gevonden. Je huis verfraaien, je werkplaats professioneler maken of je klanten plezieren met authentieke en betaalbare materialen: hier gebeurt het!
Hekken en Schuttingen Gebruikt Marktplaats.nl.
Lesta koopt nog bruikbare materialen in bij vervangingen.deze gebruikte materialen geven wij weer een tweede leven. U krijgt de kortinggelijk in de order verwerkt. Dus nieuw hekwerk voor zeer scherpe prijs, maarmet de service van lesta! Scherp geprijsd en mooi.
Hekwerk Poorten Bouwmaterialen 2dehands.be.
Type 300DC schuifpoortopener 279 euro Dit model schuifpoortopener is geschikt voor een poort van maximaal 8 meter en 300 KG per kant. 27 februari 2018 1140: Bezorgt in heel Belgiƫ. Opruiming van de stock ca. 50 stuks: omdat wij gaan verbouwen.
Hekwerk Poorten Bouwmaterialen Tweedehands.nl.
Ook hier staan met uw advertentie? Dubbelstaafmat 2008 x 1830 mm 20 m zilver 10 stuks. Dubbelstaafmat 2008 x 1830 mm 20 m zilver 10 stuks Deze dubbelstaafmatset met palen heeft een simpel en handig ontwerp. Het kan gebruikt worde.
Gebruikt hekwerk Lesta Hekwerk.
Het combineren van het verwijderen van hekwerken en het plaatsen van ons tijdelijk hekwerk gaat prima samen. De kracht ligt dan in het combineren van de werkzaamheden en een permanent afgesloten terrein. Wij willen u er wel op attenderen dat er een hoge doorloopsnelheid in het gebruikte hekwerk zit.

Contacteer ons