Zoeken naar lisse hekwerken

lisse hekwerken
Sierhekwerken, gaashekwerk, sportvelden hekken en meer! Van Rooijen.
Afrastering rond plantsoenen is een effectieve oplossing om te voorkomen dat er voertuigen door een border rijden of er zelfs in parkeren. Gaashekwerk is toepasbaar voor klimop heggen tot afrastering van sportvelden en terreinen. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen hekwerken, afrasteringen voor particulieren en bedrijven.
Hekwerk Lisse Mammoet voor sierhekwerk en poorten.
Naast het feit dat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben met het produceren en monteren van hekwerken, hebben wij nog een belangrijk voordeel voor u als klant. Mammoet Hekwerk werkt namelijk samen met vele lokale hekwerk specialisten in Lisse en omgeving.
Home Hekwerken Lisse.
Al vele jaren ervaring. Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan voorop bij Hekwerken Lisse, al meer dan een halve eeuw een begrip in de hekwerkenbranche. In ons traditionele hekwerkenbedrijf produceren, monteren en installeren wij de hekken volledig zelf, naar wens van de klant.
Surseance Hekwerken Lisse Bv te Lisserbroek S.09/14/14 FaillissementsDossier.nl.
Surseance Hekwerken Lisse Bv. Op 18-04-2014 is aan Hekwerken Lisse Bv te Lisserbroek Zuid-Holland voorlopige surseance verleend. Als bewindvoerder is aangesteld mr. baron Snouckaert van Schauburg. Het insolventienummer van deze zaak is S.09/14/14. De hoofdactiviteit van Hekwerken Lisse Bv is vervaardiging van producten van metaal geen machines en apparaten.
Hekwerken Lisse Productie B.V. Lisserbroek Oozo.nl.
Gansoord 9, 2165BA Lisserbroek. Op 25 april 2014 is de surseance uitgesproken van Hekwerken Lisse Productie Bv. Het insolventienummer is S.09/14/15. Hekwerken Lisse Productie Bv is gevestigd in Lisserbroek. Hekwerken Lisse Productie Bv is actief in de branche Industrie. Hekwerken Lisse Productie Bv.

Contacteer ons